OMA DOMAIN ANTAA USKOTTAVUUTTA

post thumb
Nettisivut
by Jenna/ on 12 Jun 2021

OMA DOMAIN ANTAA USKOTTAVUUTTA

Oma domain on tärkeä osa verkkonäkyvyyttä, sillä sen avulla esimerkiksi yrityksesi saa lisää uskottavuutta. Ilmaisten domainien ongelma on usein se, että niihin liitetään palveluntarjoajan nimi. Kun yrityksen tai vaikkapa harrastussivuston domain on omalla nimellä, se antaa ammattimaisen kuvan sivuston haltijasta. Miinuspuolena on tosin se, että kustomoitu domain on maksullinen, mutta toisaalta kulut ovat kohtuullisen pienet.

OMA DOMAIN EROTTAA MUISTA

Oman domainin hankkiminen on myös tärkeä erottautumisen takia. Oma verkkosivusto on paikka, jossa haluaa esitellä omaa osaamista tai myydä tuotteita. Tämän takia on tärkeää, että verkko-osoite on erottuva ja kuvaa sivuston sisältöä. Ihmisten on helpompi muistaa yksinkertainen domain kuin pitkä ja monimutkainen verkkosivuston nimi. Pienellä satsauksella saat siis sekä uskottavuutta ja erottaudut muista.

Domain antaa myös hyvän pohjan sille, minkälainen verkkosivustosta lopulta tulee. Verkkosivujen suunnittelu kannattaa toteuttaa niin, että se on yhteneväinen tuotteen brändin kanssa. Verkkosivuston tulee olla mielellään sellainen, että se jää ihmisten mieleen mukavana paikkana vierailla. Näin ollen he palaavat sinne aina uudestaan, mikä auttaa sinua tuomaan esiin itseäsi tai tuotteitasi.

LISÄÄ VIERAILIJOITA VERKKOSIVUSTOLLE

Jokaisen verkkosivuja suunnittelevan mielessä on tietysti se, miten saada lisää käyttäjiä vierailemaan omalla sivustolla. Kun oma domain, verkkosivusto ja brändi muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden, ihmiset pitävät näkemästään. Tämä luo sinusta tai yrityksestä ammattimaisen kuvan, mikä edesauttaa haaveiden toteuttamista. Verkkosivusto on nykyajan käyntikortti, joten siihen kannattaa panostaa.