PARHAAT KOTISIVUT SYNTYVÄT HELPOSTI ERI VERKKOPALVELUISSA

post thumb
Nettisivut
by Jenna/ on 22 May 2022

PARHAAT KOTISIVUT SYNTYVÄT HELPOSTI ERI VERKKOPALVELUISSA

Parhaat kotisivut ovat käyttäjäystävälliset ja toimivat erilaisilla laitteilla ilman ongelmia. Nykyään monet nettisivujen tekemiseen liittyvät alustat ovat todella helppokäyttöisiä, mikä mahdollistaa kotisivujen tekemisen helposti ja vaivattomasti. Esimerkiksi WordPress on erinomainen valinta kaikille niille, jotka haluavat tehdä verkkosivut helposti. Samalla kertaa saat sellaiset sivut, jotka ovat hyvännäköiset, toimivat sujuvasti ja toimivat erilaisilla laitteilla, kuten älypuhelimella ja tabletilla.

PARHAAT KOTISIVUT EIVÄT MAKSA PALJOA

Kotisivut on mahdollista saada halvalla, sillä domainista tai webhotellista ei tarvitse maksaa hirveän paljoa kuukaudessa. Maksulliset kotisivut on saatavissa noin 10 euron hintaan kuukaudessa. Voit tehdä säästöjä esimerkiksi siten, että vuokraat webhotellin kerralla pidemmäksi aikaa. Jos webhotellin vuokraa esimerkiksi vuoden ajaksi, kuukausittaiset kulut ovat huomattavasti alhaisemmat kuin lyhyemmillä vuokra-ajoilla.

Kotisivujen tekemisessä on se hyvä puoli, että ne on mahdollista tehdä täysin ilmaiseksi. Monet palvelut nimittäin mahdollistavat nettisivujen tekemisen ilman kuluja. Ilmaiset kotisivut on mahdollista saada kaikilla yleisimmillä toiminnoilla, jolloin ne vastaavat lähes täysin maksullisia verkkosivuja. Kotisivut tukevat erilaisia laitteita aivan samalla tavalla kuin silloin, jos ne maksavat jotain.

KOTISIVUJA VOI KÄYTTÄÄ MARKKINOINNISSA

Jos olet yrittäjä tai freelancer, omat kotisivut ovat erittäin tärkeä osa omaa markkinointia. Hyvältä näyttävät kotisivut yrityksen domainilla varustettuna antavat ammattimaisen kuvan yrityksen toiminnasta. Samalla niitä on helppo käyttää käyntikorttina silloin, kun hakee töitä. Voit koota esimerkiksi työnäytteitä omille kotisivuille, jolloin ne löytyvät kätevästi yhdestä paikasta.